Thai Festival

The festival will feature a fantastic line-up of performances for visitors of all ages to enjoy, including Thai Boxing Shows by Cobra Fitness, Ancient Style Thai Boxing performances, Muay Thai demonstrations, as well as exclusive Thai beginner cooking lessons by the Thai Chef Association in Abu Dhabi

Location: Yas Mall – Town Square

Date: August 26th – 27th, 2016

Timings: 2:00 PM onwards

Thai Festival – Schedule (Day 1): 26th August

• 02.00-02.30 PM – Opening Ceremony

– H.E. Mr. Komate Kamalanavin, Thai Ambassador to the UAE to deliver a speech

– Mr. Chalermsak Suranant, Director of the Tourism Authority of Thailand Dubai and Middle East Office, to deliver a speech

• 02.30-02.50 PM – Thai Cultural Performance (Thai Dance) (20 Mins)

• 02.50-03.20 PM – “Learn how to cook Thai food” by Thai Chef Association in Abu Dhabi (30 Mins)

• 03.25-03.40 PM – Ancient Style Thai Boxing to be demonstrated on the stage (15 Mins)

• 03.40-04.30 PM – Break for the 1st session (Praying Time) (50 Mins)

• 04.30-05.00 PM – Thai Boxing Shows by Cobra Fitness inside the boxing ring (30 Mins)

• 05.00-05.15 PM – Thai Cultural Performance (Thai Dance) (15 Mins)

• 05.20-05.50 PM – “Learn how to cook Thai food” by Thai Chef Association in Abu Dhabi (30 Mins)

• 05.55-06.10 PM – Ancient Style Thai Boxing to be demonstrated on the stage (20 Mins)

• 06.15-06.40 PM – Thai Boxing Shows by Cobra Fitness inside the boxing ring (25 Mins)

• 06.40-07.30 PM – Break for the 2nd session (Praying Time) (50 Mins)

• 07.30-08.00 PM – “Learn how to cook Thai food” by Thai Chef Association in Abu Dhabi (30 Mins)

• 08.00-09.00 PM – Break for the 3rd session (Praying Time) (1 Hr.)

• 09.00-09.15 PM – Ancient Style Thai Boxing to be demonstrated on the stage (15 Mins)

• 09.20-09.40 PM – Thai Cultural Performance (Thai Dance) (20 Mins)

• 09.30-10.0 PM – Thai Boxing Shows by Cobra Fitness inside the boxing ring (30 Mins)

• 10.00 PM – End of 1st Day Thai Festival – Schedule (Day 2): 27th August

• 02.00-02.20 PM – Thai Cultural Performance (Thai Dance) (20 Mins)

• 02.25-02.55 PM – “Learn how to cook Thai food” by Thai Chef Association in Abu Dhabi (30 Mins)

• 03.00-03.15 PM – Ancient Style Thai Boxing (15 Mins)

• 03.20-03.40 PM – Thai Boxing Shows by Cobra Fitness inside the boxing ring (20 Mins)

• 03.40-04.30 PM – Break for the 1st session (Praying Time) (50 Mins)

• 04.30-04.50 PM – Thai Cultural Performance (Thai Dance) (20 Mins)

• 04.55-05.15 PM – “Learn how to cook Thai Food” by Thai Chef Association in Abu Dhabi (30 Mins)

• 05.20-05.35 PM – Ancient Style Thai Boxing to be demonstrated on the stage (15 Mins)

• 05.40-06.10 PM – Thai Boxing Shows by Cobra Fitness inside the boxing ring (30 Mins)

• 06.15-06.35 PM – Thai Cultural Performance (Thai Dance) (20 Mins)

• 06.35-07.30 PM – Break for the 2nd session (Praying Time) (55 Mins)

• 07.30-08.00 PM – “Learn how to cook Thai food” by Thai Chef Association in Abu Dhabi (30 Mins)

• 08.00-09.00 PM – Break for the 3rd session (Praying Time) (1 Hr.)

• 09.00-09.15 PM – Ancient Style Thai Boxing to be demonstrated on the stage (15 Mins)

• 09.20-09.40 PM – Thai Cultural Performance (Thai Dance) (20 Mins)

• 09.30-10.0 PM – Thai Boxing Shows by Cobra Fitness inside the boxing ring (30 Mins)

• 10.00 PM – End of 2nd Day